Grattis Kjerstin!

Kjerstin prisas av Solna stad imorgon!
Kjerstin prisas av Solna stad imorgon!

Imorgon tisdag 17 mars tar vår kärntruppsmedlem Kjerstin Dellert emot Stiftelsen Anders Gustâvs Minnesfonds stipendium på 25 000 kronor.  Det är första gången stipendiet delas ut och Kjerstin får det för sina insatser under 30 år (!) för att återskapa slottsteatern Confidencen i Ulriksdals slottspark.

”Har man som jag arbetat ideellt i 30 år är jag naturligtvis dubbelt tacksam att bli uppmärksammad för detta, säger Kjerstin Dellert, som är stolt över att hon tillsammans med maken Nils Åke Häggbom och Per Arthur Segerström får driva Sveriges äldsta rokokoteater och betonar förtjust att den är 13 år äldre än Drottningholmsteatern.”, säger Kjerstin till DN.se.

Alla som vill är välkomna till Solna stadshus vid ceremonin som börjar kl 15, Kjerstin får sitt pris runt kl 16.

Grattis säger vi på 1,6 som ser fram emot många härliga framträdande  på Confidencen.

Kommentarer