Nätverk

Kom precis hem från en nätverksträff. Jag är med i en del nätverk, ett tag var jag med i ganska många men nu har jag skalat ner antalet och håller mig kvar i de mest givande. De nätverk jag är med i skiljer sig ganska, eller snarare väldigt mycket. Ett är stort och opersonligt, ett är väldigt karriärinriktakt, ett är branschnischat och det som jag kom från nu är väldigt litet med låga ambitioner. Det är ju bra på olika sett men det sistnämnda heter PQ, och är nog det roligaste och samtidigt oerhört givande på sitt sätt. Jag även berätta att jag idag precis har satt ramarna för ett nytt, nischat men högst professionellt nätverk som kommer att bli en Big thing! Initialerna för nätverket är GN, jag kan inte berätta mer nu. 

 

Ett annat nätverk är självklart 2,6 miljonerklubben. Vilket redan nu har blivit ett starkt nätverk. 2,6 vill att alla medlemmar känner en delaktighet och ett engagemang i klubben. Vi kommer att lyfta fram vikten av nätverkande på vårt nästa seminarium. Vi behöver hjälpas åt för att bli starka. Därför har vi även lyft fram denna blogg och lagt den så centralt på hemsidan. Vi vill att ni kommer med ideér, kommentarer och åsikter om klubben och hur vi på bästa sätt kan göra skillnad för att förbättra villkoren för kvinnors hälsa.

PQ
PQ

Kommentarer