Spikmattan

Jag måste bara ta upp detta med Spikmattan. Jag stöter på kommentarer, erbjudanden och artiklar om en matta fyllt av spikar, som för mig är en produkt som utan vidare eftertanke direkt hamnar i korgen full av humbug. Jag är inte så mycket för kristaller och new age och trodde att spikmattan var en pryl för personer som gillar kristaller systematiskt jobbar med placebo-produkter. Vilket är helt ok för mig. Var och en ska köra på sin grej. Stenar och spikar har jag inte varit mottaglig för. Men nu är det så att min mamma har börjat använda spikmattan och säger att den är helt FANTASTISK! Hon använder den varje dag och känner sig som en helt ny människa, och att det är det enda hon och hennes kollegor pratar om på dagarna. Jag har inga direkta problem med ryggen men hon ska komma förbi imorgon med denna gudaskapad produkt så att jag får prova den. Hmm… jag ska vara öppen och receptiv till denna matta fylld av spikar. Jag lovar.

http://www.shaktimattan.se/
http://www.shaktimattan.se/

Kommentarer