Go Red – Göteborg

Underbare Tomas von Brömssen kom två dagar efter sin succépremiär på Kajskjul 8 i Göteborg, till Elite Park Avenue Hotel för att inviga årets Go Red. Professor Peter Friberg, docent Gunnar Nyberg och docent Kaj Stenlöf från Sahlgrenska Universitetssjukhuset föreläste på temat mat – hjärta.

Krögaren Leif Mannerström intervjuades av Janne Jingryd
Krögaren Leif Mannerström intervjuades av Janne Jingryd

Dagens konferencier var Janne Jingryd. Sjömagasinets Leif Mannerström var ett tacksamt intervjuobjekt och skänkte också en av dagens fina vinster. Ken Wennerholm, Triple & Touch pushade för Star Schools nästa projekt i Göteborg. T&T arbetar sedan tre år tillbaka med projektet ”Star School Project” i provinsen KwaZulu-Natal i Sydafrika. I detta område bär var tredje person på Hiv/Aids och föräldragenerationen är i princip utplånad.
Star School är ett utbildningsprogram som riktar sig till ungdomar i ”High Schools”, för att stärka deras självförtroenden, få dem att tro på sina drömmar, skydda sig och på så sätt förebygga att de blir smittade.
Förutom sedvanlig fin sponsorhjälp från Elite Hotels fick vi mer ”hotell-hjälp” . En lycklig medlem vann således ett spa-paket med övernattning och middag av Sankt Jörgen Park & Resort som även skänkte alla give-away-påsarna.
Go Red visningen med bland annat journalisten Britt-Marie Mattsson och författarinnan Viveka Lärn som modeller, genomfördes tack vare planering och regi av Aino Fägervall och Chatrine Fritzell.
Härliga kvinnokören Pica Pica avslutade dagen med ”I can see clearly now”.
Varmt tack till alla er 260 som kom som publik, och varmt till alla ideellt arbetande, alla härliga mannekänger, sponsorer och medverkande butiker.
Vi ses nästa år 8 mars!
Eva Rice

modevisning-goteborg1

Kommentarer