Friskare av att driva eget

Gästbloggaren Paula Ternström:

 

Jag heter Paula Ternström och är med i kärntruppen för 2,6. Denna vecka ska jag gästblogga här. Vem är jag då?  Sedan fem år tillbaka driver jag Odenteatern, en liten teater vid Odenplan. Det har varit en fantastisk resa att bygga upp ett företag. Det är som ett barn och jag tror verkligen man blir lyckligare och friskare av att driva eget. Man får ju möjlighet att vara kreativ, bejaka sina idéer och då utvecklas man. Klart det är tufft att få det att gå runt. Teatern är ett svart hål som bara slukar pengar. Kultur är verkligen ingenting man blir rik på men lycklig! Men nu när jag ligger i skilsmässa och är ensamstående tvåbarnsmamma kanske jag måste tänka om?  Var hos advokaten. Jobbigt. Jobbigt.  Träffade Amelia Adamo på Kungsgatan. Vi kramade varandra. Hon ligger också i skilsmässa. Jag blir glad av Amelia.

Idag minnesrepar vi ”Dagen är nattens mormor” en komedi om en småförtagarfamilj i kris. Jag spelar bla ”Lukashenko en vitrysk städerska. Turnépremiär 30 mars i Strängnäs. Det är skitkul att spela den rollen. Man blir glad av att spela teater! Alla borde göra det. Vi behöver visa känslor. 

Lukashenko en vitrysk städerska
Lukashenko en vitrysk städerska

Kommentarer