Engagemang är hälsa!

Star for Life – Touch of Africa. Det handlar om ungdomar i Sydafrika. Under måndagen var det en musikfest och gala på Berns i Stockholm med Star for Life – Touch of Africa, med Triple & Touch, Göran Rudbo och Ken Wennerholm, kören från Sydafrika, gästartister som Gladys del Pilar, Cyndee Peters, Sharon Dyall och Andreas Johnson med flera.
img_star-for-life-3 Vilken glädje i musiken och sången! Dessa ungdomar, de flesta från det fattiga området Kvazulunatal i norra Sydafrika, kan nu resa runt i Sverige för tredje gången och uppträda för att sprida budskapet om detta skolprojekt som hjälper ungdomar till ett hiv- och aidsfritt liv.
Allt tack vare Christin och Dan Olofsson, som startade detta projekt för fyra år sedan. De har även en helt fantastisk Game Reserve Lodge, där man åker på safari. Thanda, som det heter, har fått pris som ett av Afrikas bästa i sitt slag.
Ungdomarna från Star for Life (www.starforlife.co.za) strålar av livsglädje och de är så underbart musikaliska. Det svänger så man blir rörd. Att satsa på Star for Life, det är att investera i livet!. Vi 1.6 har hjälpt Star for Life med att sprida information och samla in pengar. Och det ska vi göra igen. Engagemang det är Hälsa! Att hjälpa andra som ändå har det så mycket svårare än vi är lätt!. Vi skulle till exempel kunna engagera oss i att stödja en skola, som vi sedan kan åka och besöka.

img_star-for-life-21

img_star-for-life-4

Kommentarer