Helgtips

I helgen är min plan att vara hur aktiv som helst. Dels ska jag springa milen, det får bli på söndag. Tar rundan i Hagaparken eller på Djurgården.

 

På lördag ska jag gå förbi Kornhamnstorg och kolla in tävlingen Skräpdyket som går av stapeln kl 12.00. Det är Stiftelsen Håll Sverige Rent och Fastighetsföretaget Gyllenforsen som vill visa upp den nedskräpningen som sker i Stockholms vatten. För tre år sedan när Skräpdyket genomfördes sist så hittades en baggagevagn från Arlanda, parkbänkar och 4 kg hasch! Undrar vad de hittar i år?

 

Kornhamstorg Stockholm

 

Dessutom så ska jag kolla in utställningen Designpassion som är en vrålcool utställning där arkitekter och designers har fått fria händer att bygga olika rum på totalt 2500 m2 mitt i Stockholm vid Stureplan. Jag var på invigningen i går men hann inte se allt. Känner att jag måste tillbaks och se allt en gång till. mer info www.designpassion.se

 

Designpassion
Designpassion

 

Annars ska jag bara vara i Solen kanske gå förbi nationalmuseum med Cecilia och kolla in deras utställning Prerafaeliterna. PRB. Den hemlighetsfulla konstnärsgruppen bildades i London 1848.

 

 

nm-fasaden_391x1931

 

 

Det är vad jag ska göra! Hälsa, dykning och kultur.

Kommentarer