En händelserik vår väntar

Pirate Bay. Det är nog viktigt att säga ifrån att det behövs regler, men jag tror att det snart kommer en utveckling som gör det omöjligt att ha sådana regelverk…

EU, för eller emot. Ja det blir ju val snart till EU, och vi har därför en stor dag i Kungsträdgården den 20 maj. Det blir aktiviteter av olika slag och mycket informativt om just EU valet. Möt några av våra aktiva politiker.

Solveig Ternström, och även vi 1.6, har engagerat oss i Kultur och Hälsa. Därför har vi en dag på Dramaten, den 11 maj, med just kulturen i fokus. Allt positivt kulturen gör för vår hälsa! Nästa seminarium äger rum den 14 maj på Historiska museet i Stockholm kl 17.30. Mer info går snart iväg till alla medlemmar. Boka in er. Det blir en fantastisk avslutning på kvällen med den underbara Katarina Fallholm! Mezzosopranen som även sjunger schlager, musikal och designar smycken… Glöm inte att även icke medlemmar får komma till våra program.

I sommar blir 6 juni, vår Nationaldag, Motionsdagen, en ännu större dag då Korpen och vi bland annat satsar på att få alla att komma ut och gå en härlig promenad ,springa, cykla. Röra sig för hälsan helt enkelt. Detta är för kvinnor , män och barn, ja alla. Det blir trevliga arrangemang i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

Tycker du det är kul med Hatt? Vi fortsätter vår tradition att ha hattkväll med tävling. I år blir det den 9 juni. Mer info kommer snart.

Våra förberedelser för Almedelsveckan pågår nu för fullt. Det är ju i slutet juni, 28/6-4/7. Vår golftävling, Hjärtgolfen, äger rum den 30 juni på Visby GK. Alla får vara med, greenfee-avgiften går till Centrum för genus medicin på Karolinska. 1.6 har två seminariedagar. Den 1 juli kl 13-16 på Sigyn, ett fartyg i hamnen, med mingel. Och den 3 juli kl 13 på Hotel Almedalen. Snart kan man anmäla sig via nätet, men du kan redan nu maila till info@1.6miljonerklubben.com så skickar vi info. Njut av solen och våren, men behåll halsduken på…

Kommentarer