Helgen

Jepp – jag sprang milen i Hagaparken söndags, inga konstgheter. Det kändes riktigt najs. Sen åt jag Brunch på Berns med några galna typer. Sen klämde jag faktiskt in ett boxningspass innan jag gick på kalas till min lilla syster Ella som fyllde elva. Lite hysteriskt men så blev det.

 

Kan även nämna att Skäpdyket som Gyllenforsen och HSR annordnade blev riktigt dramatiskt. Dykarna hittade totalt ett ton skärp på 45 min samt 2kg knark. Många skrev om det och TV4 gjorde en sändning.

Dykaren Johannes Kriisa hittade knark på mälarens botten
Dykaren Johannes Kriisa hittade knark på mälarens botten

 

Såg även kärntruppsmedlemmen Bea Szenfelds underbara pastaklänning som hon har gjort av Barillafjärlilar. En rikgtigt smaskig pralin. Jag vill typ ha på mig den på ett bröllop jag ska på om 2 veckor. I lööööv it!

Beas barilladress
Beas barilladress

Kommentarer