Håll tummarna för mitt nya tv-program!

På uppdrag i Västerås
På uppdrag i Västerås

Västerås var underbart trevligt sommaren slog ut i full blom och många förväntans fulla kvinnor hade strömmat till Djäkneberget. Vilken vacker plats, vilken utsikt och trevlig krögarfamilj som sköter restaurangen! Våra kontaktkvinnor, Anki, Anita och Git, Västerås Kärntrupp, med alla sina medhjälpare, tog emot mig och såg till att alla trivdes. Vi njöt av en god buffé och stimulerande samtal och sen var det min tur, att som kvällens gäst, berätta om Mitt liv. Medgång och motgång, och givetvis om 1.6 och 2.6!

Det är härligt att få berätta, framför allt om det man har distans till efter många år, Alexandra-tiden, och sen om det jag numer brinner för, Kvinnors hälsa. Det är positivt laddat, det är förebyggande, det är viktigt för oss, för Sveriges nationalekonomi att vi Kvinnor håller oss friska och starka så länge vi lever. Idag har vi årsmöte på Eugeniahemmet på Karolinska och sen är det dags för mig att skriva mina frågor inför den TV-pilot vi ska spela in i morgon! Det blir ett web tv-program och förhoppningsvis även ett vanligt tv-program!  Håll tummarna. Det ska bli jättespännande!

Här sitter jag på Djäkneberget och väntar på att framträda
Här sitter jag på Djäkneberget och väntar på att framträda

Kommentarer