Jag borde skruva ner tempot..

Vilken känsla att stå i Kungsträdgården! Mitt i Stockholm på den stora scenen. Det kändes som när jag var Mälardrottning, men nu handlade det om en Hälso- och Forskningsdag, i samarbete med Karolinska och KTA forskningslab, för klinisk forskning.
Vi lärde oss att det behövs mer blodgivare, att vi fortfarande har brist på organ, det vill säga att vi är dåliga på att berätta att vi vill donera våra organ, och mycket annat.
Sen var alla partier på plats inför EU valet i en diskussion där alla fick berätta vad de anser är viktigt, apropå kvinnor och hälsa. Gå och rösta den 7 juni, eller innan.
Vilken skön ledig helg jag har njutit av på landet. Visst, det regnade, men avkopplingen i naturen, med familj och Pricken, var guld värd. Tänkte på allt jag skulle vilja göra, sätta i verket, för 2.6 men inser att jag nog får ta en aktivitet i sänder. Trots alla duktiga medarbetare och kolleger så har vårt arbetstempo, utan att jag riktigt insett det, ökat. Men vi är ju en Hälsoförening så vi får slå ned lite på takten…
Ska besöka Västerås över dagen under måndagen, det ska bli roligt!

Kommentarer