Tack gode Gud för måndagar!

Första bloggdagen! Vad kul! Mi Ridell heter jag som ska roa och oroa er i en vecka framöver nu. Jag hoppas få många läsare till vår blogg och nya medlemmar till 2.6 miljonerklubben. Om du inte är medlem redan så bli det på en gång vetja! Jag kommer att blogga om ämnen som berör mig såsom ätstörningar ( vi är ett gäng som håller på att göra ett underhållningsemniarium om detta brännheta ämne – mer info någon annan dag), kost ( kolla in www.kostkoll.se redan nu och få gratis rådgivning av underbara Zarah Öberg) stress,personlig utveckling ( tjuvkika på Michael Södermalmså skriver jag mer om honom en annan dag),  humor , teater och barn så håll i hatten för

NU KÖR VI!!!

mi
foto av Angelica Engström på www.starstudio.se

Kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.