Min sista blogg-dag!

Tråkigt! Nu är det jättetråkigt!  Jag har liksom vant mig med det här att blogga. Det är ju jättekul! Inte för att jag vet hur många som läser, eller om ni ens tycker att det är intressant eller kul eller…..men nu förstår jag. Det är verkligen jättekul. Det är söndag och imorgon måndag är en stor dag för mig. Då har jag CD-release -party med min sånggrupp VOCALETTES. Vi syns oftast som kören i Rhaspsody In Rock. Nu har vi spelat in vår första CD, och den släpps i butikerna den 27 maj. Det är en tribute till Andrew Sisters. En svängig platta som vi spelat in tillsammans med Robert Wells och The Rhapsody Lounge Orchestra. När vi bestämde vi oss för att göra denna platta började vi med att lyssna på ca 150 låtar av systrarna. Det tog ett tag innan vi hade hittat våra absoluta favoriter. Det fanns  två duetter som vi föll handlöst för ”Is You Is Or Is You Ain`t My baby” och ”Don´t Fence Me In”. Som våra duett-partners har vi glädjen att sjunga med Björn Skifs och Måns Zelmerlöw. Så i musikens tecken tackar jag för mig och för den här veckan som jag har haft det stora nöjet att blogga mer er. Hoppas att vi hörs och ses snart igen! Kramar till er alla! Maria

vocalettescd

Kommentarer