polis, polis – nakenfis

Polisen har avslöjat ett flertal bordeller i Stockholm och Gävle. Men det som väcker mest uppmärksamhet är tydligen inte det makabra i att kvinnor säls som varor utan hur polisen upptäckte det hela. Det var när de under spaningsarbete uppträdde som kunder på den s.k, massagekliniken och ombads klä av sig nakna för extra genital behandling kunde sätta dit innehavaren för bordellverksamhet. Och nu är det dessa två nakna polismän som väcker rubriker.

Varje dag hela tiden klär kvinnor av sig, för pengar, under hot, efter våld, i reklam, i TV. Hela tiden.

Jag anser att ibland helgar målet tillvägagångssättet. I det här fallet krävdes det två nakna poliser för att avslöja ett av mänsklighetens vidrigaste brott, jag anser att det är ok. Att kvinnor säljs och utnyttjas är vi tydligen så luttrade med att det bara passerar oss förbi. Det blir jag mest arg över.

För varje bordell som upptäcks och för varje person som åker dit för koppleri säger jag hurra, samtidigt som jag undrar hur många flickor och kvinnor som råkat illa ut i dess framfart. Och hur skyddet för de kvinnor som vågar vittna egentligen fungerar.

Kommentarer

3 svar

  1. Näe, vet du vad hördu du… det här går inte. Utan att blinka förutsätter du att “kvinnor säljs”, “kvinnor tvingas”, etc. Antagligen är detta kvinnor som av fri vilja erbjuder sina kunder en extra tjänst. Usch, din moralism och ditt översitteri mot dessa kvinnor gör mig lite illamående, ärligt talat…ursäkta.

  2. Du msåte vara förvirrad, här var det kvinnor som erbjuder en tjänst, något som staten inte har ett dugg med att göra, i andra mer normala europeiska länder är detta helt normalt och ingen ifrågasätter det.

    Du måste tro att de köper folk som slavar, vet inte vad du fått det ifrån, eller att alla kvinnor som erbjuder sexuella tjänster skulle vara under tvång, vet inte vad du fått det ifrån heller, måhända har du sett för många b-filmer med ordet “trafficking” i titeln.

    För övrigt finns det manliga prostituerade också med det kanske du missat ?

  3. Är det ett av mänsklighetens vidrigaste brott att ge erotisk massage mot pengar? Det förstår inte jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.