polis, polis – nakenfis

Polisen har avslöjat ett flertal bordeller i Stockholm och Gävle. Men det som väcker mest uppmärksamhet är tydligen inte det makabra i att kvinnor säls som varor utan hur polisen upptäckte det hela. Det var när de under spaningsarbete uppträdde som kunder på den s.k, massagekliniken och ombads klä av sig nakna för extra genital behandling kunde sätta dit innehavaren för bordellverksamhet. Och nu är det dessa två nakna polismän som väcker rubriker.

Varje dag hela tiden klär kvinnor av sig, för pengar, under hot, efter våld, i reklam, i TV. Hela tiden.

Jag anser att ibland helgar målet tillvägagångssättet. I det här fallet krävdes det två nakna poliser för att avslöja ett av mänsklighetens vidrigaste brott, jag anser att det är ok. Att kvinnor säljs och utnyttjas är vi tydligen så luttrade med att det bara passerar oss förbi. Det blir jag mest arg över.

För varje bordell som upptäcks och för varje person som åker dit för koppleri säger jag hurra, samtidigt som jag undrar hur många flickor och kvinnor som råkat illa ut i dess framfart. Och hur skyddet för de kvinnor som vågar vittna egentligen fungerar.

Kommentarer