ÅTERVÄNDA FRÅN SEMESTERN

Motivera mig inför en jobbhöst?

Snart är hösten här. Kall, blåsig och över mycket att göra eller varma höstkvällar, utrymme för spontanitet och utmanande glädjefyllda arbetsuppgifter. Självklart handlar det om din inställning. Inställning till ditt jobb, till det du har att göra och till att hösten kommer även i år. För att få så mycket som möjligt ut av hösten är självklart ljusglimtar att se fram emot som ett vattenhål i öknen. Efterlängtat, härligt och viktigt att ta dig utrymme till. Planera in höst highlights i kalendern med din partner, med dig själv, med vänner och kollegor. Sätt också mål för hösten, en önskelista. Vad vill du åstadkomma både privat och professionellt? Genom att ha specificerat vad du vill är sannolikheten större att du sätter i system att göra vad som krävs och söka dig till de chanser och uppgifter som du behöver få gjorda.
Tredje motiverande inspirationen är att leta saker regelbundet som du är stolt över och som du gjort bra. Att få energi av sina lyckanden och bragder ger fantastisk kraft att fortsätta framåt.

Emma Pihl

Kommentarer