Fashionweek

Funderar ju självklart en del på det här med hälsa när jag nu bloggar i en vecka för 2.6 miljonerklubben. Och en sak som för mig är hälsa är emellanåt få komma ut och lufta mig och sätta lite guldkant på tillvaron. Och igår hade jag en helt fantastisk kväll i goda vänners sällskap så livsandarna stiger lite extra högt idag trots att jag samtidigt är lite trött i mössan….

Dagen inleddes dock först med jobb för mig och Charlie. Vi gjorde en supercool, – men än så länge hemlig – plåtning och han var otroligt duktig! Lovar lägga ut bilder från plåtningen sen när jag får lov, men det kommer dröja ett antal veckor….

Sen på kvällen var det dock dags för lite glitter och glamour i form av Bindfeld-fest på Café Opera  – med anledningen av Stockholm Fashion week. Gick dit med Sara, vän och arbetskollega från förlaget, och väl där träffade vi bland annat Denise Rudberg, Mari Jungstedt, Elizabeth Gummesson mfl mfl. Och lägg till detta champagne och choklad så blev det en väldigt trevlig tillställning. Var också underbart härligt att få en liten paus från bebislivet, och att även kunna klä upp sig lite utan att behöva gå runt med mjölkfläckar på axlarna. Hade hittat en underbar klänning från Soaked by Luxury och ett par skor med mycket bling bling. Gör gott för både kropp och själ.

Efter mingel gick vi så till Pa & Co och käkade middag och hann till och med fira in Sara på hennes födelsedag när klockan passerade midnatt…..

Så – kalla bad och grovt bröd är säkert främjande för folkhälsan – men ibland behövs faktiskt lite mingel, lite bubbel och lite blingade skor också. Så nu kan jag med glatt humör kasta mig in i välling- och blöjvärlden igen! J

vimmel medCamilla Camilla & Marie

Kommentarer