Må-bra-kryssning med Alexandra!

Nu bär det av ut till havs!

Dags för mig att säga  farväl till er för denna bloggvecka och dags för mig att packa väskan.

På lördag kastar jag loss och far ut på böljan blå. Jag skall ha så kul och försöka insupa så mycket visdom jag bara kan!

Allt det bästa till er!

 

/Gabriella 

FÖRELÄSARE PÅ MÅ-BRA-KRYSSNINGEN ÄR:

Kåserar om livskvalitet. Det underbara i det oförutsägbara…

Hon är rakt på sak i sin blogg: ”Jag heter Katerina Janouch, är författare, journalist och sexrådgivare och har bloggat sen mars 2007. Jag är bra på att laga mat men sämre på att vika tvätt.” Av bloggen framgår också att Katerina har fem barn från 20 till 7 år och mannen i hennes liv heter Robert Bohman. Senaste romanen har titeln ”Bedragen” och en fortsättning på den kommer ut i år.

Ni som läser klubbens tidning torde vara väl förtrogna med den flitiga medarbetaren Ingvor Farinotte, medicin- och hälsojournalist.

Sedan 1995 driver hon egen PR-byrå och har under 13 år varit redaktör för två stora medicin- och hälsotidningar, Informaco och Fri.

Det krävs mod att njuta och det är en konst att vara medmänniska. Om detta handlar Ingvors bok ”Tankar om livet och hur vi väljer att leva det”, tankar som hon utvecklar på vår kryssning.

Helena Henschen debuterade med ”I skuggan av ett brott” och blev genast en av Sveriges som talare mest anlitade författare. Boken handlar om mamman som förlorade sin familj i de ”von Sydowska morden”. Helenas andra roman berättar om farmodern Signe Thiel, borgarflickan som rörde sig bland anarkister och blåstrumpor i Stockholms vimmel. Före författardebuten arbetade Helena bl a som grafisk formgivare och på Stockholms Stadsmuseum.

Eva Rusz är välkänd relationsexpert, KBT-terapeut, programledare och författare. Eva kommer att tala om sin senaste bok ”Relationskoden” som kommer ut i höst.

Den är verkligen en ”MÅ bra” bok vare sig du lever i en parrelation eller ej.

Christina Schollin är en av våra mest kända skådespelerskor med en inre skönhet och mognad som gärna smittar av sig!

Christina kommer att berätta om hemligheten bakom optimal hälsa – må så bra som möjligt, se så bra ut som möjligt, äta så bra som möjligt och ja – leva ett så bra liv som möjligt!

Kommentarer