Skänk pengar till det du tror på

Ni har väl inte missat beslutet som togs i Regeringsrätten i veckan att det nu är möjligt för privatpersoner att skattefritt skänka utdelningen från ett fåmansbolag tillvälgörenhet. Har du ett fåmansbolag, stöd Centrum för genusforskning genom att skänka pengar till oss. Insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa 1,6 miljoner – Kvinna mitt i livet har nu ett 90-konto som garanterar insamlingens seriositet och att donerade pengar går till avsedda ändamål. Betala via pg 9000152-0 eller bankgiro 900-1520. Gåvan är ett betydelsefullt bidrag till vetenskaplig forskning för kvinnors hälsa. Vi är tacksamma för alla bidrag, stora som små! Det finns många andra behjärtansvärda insamlingar att skänka till, ex hjärt-lungfonden, hjärnfonden, Unicef, rädda barnen eller vad som nu ligger just dig närmast om hjärtat. Även en liten slant kan göra stor nytta!

Kommentarer