Snart är jag på resande fot…

Tro det eller ej, men jag ska vara med i nya upplagan av tv-programmet På spåret! Tävlingar är inte min specialitet, men jag övertalades av nya programledaren Kristian Luuk. Jag föll för hans motivering att ”se det som en del av livets universitet”. Dessutom hoppas jag mycket på min medtävlare – författaren Björn Ranelid. Han borde väl, om inget annat, kunna prata omkull domare Fredrik Lindström. Programmen spelas in i november och har premiär fredagen den 4 december. Vi är 18 tävlande i nio lag. Håll tummarna, det kan verkligen behövas. Vi kommer att möta många gamla duktiga favoriter och även Doreen Månsson från systerklubben 2,6.

Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december
Fredrik Lindström, domare, och Kristian Luuk, programledare i På spåret som jag medverkar i i december
Jag kommer att tävla ihop med författaren Björn Ranelid
Lagkamraten, författaren Björn Ranelid

Kommentarer