Missa inte vårt spännande seminarium 23 oktober!

Fredagen den 23 oktober arrangeras ett riktigt spännande internationellt (!) seminarium på Oscarteatern i Stockholm. Eftersom vi har en del framstående utlänska föreläsare, kommer delar av programmet att hållas på engelska. ”On Women’s Health – wellness and life quality” har vi kallat detta seminarium som har temat Livskvalitet. Bland annat kommer vår EU-minister Cecilia Malmström och eftersom Rosa Bandet-kampanjen pågår kommer Roger Henriksson, professor och överläkare, Radiumhemmet, Stockholm för att tala om nya cancerbehandlingar idag och imorgon. Dagen avslutas med ett fantastiskt framträdande av Triple & Touch och Star for Life Choir från Sydafrika med överraskningsgäst. Hjärtligt välkomna alla. Anmäl er på vår hemsida genom att klicka här eller ring kansliet på telefon 08-205159.

Kommentarer