Spännande seniormässa och seminarium imorgon!

Var på Globens annex idag, där det pågår en Seniormässa-som var jätte trevlig. Välbesökt och fullt med aktiviteter. Till och med boule. Det handlade om Livskvalitet.- Det vill väl alla ha – så god livskvalitet som möjligt! Och våra två ben – inspiration och information – de står man stadigt och nöjd på.

Vi har besök i landet av en fantastisk kör med ungdomar från Kvazulunatal i Sydafrika,  Star school, kören som sjunger med Triple & Touch! Vilken livsglädje och espri de utstrålar. Tänk, när jag hade nöjet att höra och se dem på plats i deras land, det var som en dröm. I en skola på landet som vi besökte. Vi träffade rektor och lärare, där sjöng ungdomarna och berättade om hur positivt deras liv påverkats av Starschool konceptet. Vi vill försöka hjälpa dessa ungdomar/barn till ett bättre livgenom att bli faddarar till en skola! Läs mer i vår tidning . Starschoolkören kommer till vårt seminarium på Oscars teatern imorgon fredag kl 15. Kom dit! Vi tar emot spontanister!  För hela dagens program, se websidan.

Kommentarer