Lyckat i Norrköping

Kom hem från Norrköping vid midnatt (reste med tåg, förstås) efter en mycket lyckad Salong som vår kontakt kvinna Wivianne ordnat. 120 kvinnor och en man träffades på Palace med en gemensam soppmåltid och sedan författarintervju med ex-nunnan Helena Hägglund. Helena har en lågmäld varm framtoning och hon hade mycket intressanta fakta att berätta om klosterlivet. Hon har, efter 14,5 år, enligt egna ord, äntligen tagit sig ut från klostrets murar. Det var en ond, nedbrytande värld, och man gläds åt hennes styrka att ta sig därifrån.

Vi fick också höra lite om den nya chokladen som är såå nyttig, Xocai, som innehåller antioxidanter och var riktigt god. Jag fick berätta om vad jag lägger in i uttrycket Livskvalitet och givetvis kom jag in på mat och måltider och vår bok Sinnenas mat och vår Kalender. Det blev en mycket inspirerande kväll i Norrköping, tack vare alla trevliga kvinnor som jag mötte!

Ena av våra mest folkkära artister Sylvia Vrethammar firar 40 år som artist. Jag var på Cirkus och upplevde hennes show hon är fortfarande strålande vacker, charmig och fascinerar som artist. Men. Jag håller med en recensent att hon gärna kunde ha givit oss mer av schlager och samba. Färg och temperament! Det behöver vi i den kalla nord, eller hur? Då tycker jag Sylvia, som är med i kärntruppen för vår tyska systerförening 19,6, verkligen kommer till sin rätt!

Kommentarer