Sista inspelningen av Anna Ankas Jul idag! Puuuh…eller skall man säga kvack?!!

Nu skall vi åka ned till Hollywood Blvd och spela in ett litet julkort med mig från LA. Skall se vad vi skall hitta på för roligt! (Bus!)

Har bytt hotell idag..från stylish West Lake Village till mycket excentriskt litet INN på Hollywood BLvd. Helt osannolik värdinna som tog emot oss. Tog ca 45 minuter innan vi ens fick checka in på rummet. Hon hade ungefär 20 olika små lappar, kartor, noteringar om hur/vad/när allt skulle göras…Undrar om man får röra sig på detta ställe utan att fråga om lov först?? Dessutom verkar hon bo här  i huset…HJÄLP!!

Man måste också fylla i en lååång lista gällande frukostval och exakt vilken tid man kommer ned till köket för att inta denna…..jag och tider och matlust på morgonen……det kan bli tufft det här….först ankdammen och sedan en galen landlord! Det är annorlunda i Hollywood..!! …om man inte har egen privat chaufför och kan dra iväg 900 US/ natt för ett stylish hotell rum! Dyrt att bo bra här!!

Filmklipp från hippihotellet kommer inom kort. Ligger i redigeringen just nu!!

Kommentarer