Informativ kväll om diabetes och cancer

Professor Kerstin Brismar

AV ALEXANDRA

Det blev ett helt fantastiskt program om diabetes med professor Kerstin Brismar och måltidsprofessorn Carl Jan Granqvist, vid vårt seminarium på Historiska museet i Stockholm under onsdagen. Informativt, underhållande och hoppfullt för de som är drabbade.

Professor Mef Nilbert

Kultur, vetenskap och konst, ligger mig varmt om hjärtat. Vår andra gäst under kvällen var onkologiprofessor Mef Nilbert från Lund, onkolog överläkare. Hon höll ett spännande föredrag om cancer med flera dimensioner. Illustrerat av stora bilder, tavlor. Hoppas att vi får höra henne snart igen!

Operasångerskan Katarina Fallholm

Kvällens stjärna, operasångerskan Katarina Fallholm, som har en underbar stämma, kåserade också om episoder ur sitt liv och det visade sig att hon är en strålande berättare! Så mycket hon har att förtälja. Katarina är även smyckedesigner och barnboksförfattare. Ni kan läsa mer om henne i vår nästa tidning där vi kommer att ha en större intervju med Katarina.

Det blev en både finstämd och humoristisk avslutning. Tack alla som medverkade och gjorde denna kväll möjlig!

Kommentarer