This is my cup of tea!

Afternoon tea serveras i tesalongen varje eftermiddag Inn at Irving vid Gramercy Park NY.
Afternoon tea serveras i tesalongen varje eftermiddag Inn at Irving vid Gramercy Park NY.

Bodde på underbara Inn at Irving vid Gramercy Park i New York innan jag startade inspelningarna i LA. Ett gudomligt litet boutique hotel med 14 sviter.Perfekt läge vid Union Square och mysiga Greenwich Village. NY är en fantastisk stad och hotellet en liten pärla! Fantastisk personal, litet, ombonat och personligt men ändå privat!  Kan varmt rekommenderas!

Inn at Irving, röda sviten med öppen spis.
Inn at Irving, röda sviten med öppen spis.

Bodde i röda sviten, Gramercy Suit, med öppen brasa och en riktig amerikansk fluffig säng. Börjar låta mera som en reseblogg det här! Det är faktiskt så att jag älskar hotel och att resa. Passar på så fort jag är ledig. Har ett perfekt kartotek av destinationer med bra hotel och härliga restauranger. Tycker det är underbart avkopplande och stimulerande.

Snart på väg igen!

Kommentarer