Det höll i ungefär 16 timmar..! Kollektivliv och galen landlord is not my cup of tea!

Nu har jag bytt hotell!! De som känner mig vet att detta inte är ngt nytt eller ovanligt att byta hotell ett antal gånger under en resa…!

Nytt hotel på Sunset Blvd
Nytt hotel på Sunset Blvd

Betydligt trevligare! Nu känns det bättre igen. Men det är KALLT! Fryser hela tiden! Ingen poolvärme här inte. Det är pälsjacka på och gärna ett par handskar men det otroligt grönt och fint. Känns lite konstigt måste jag säga. Tror LA är en plats man skall besöka när det är varmt.

 Nu är jag glad igen!
Nu är jag glad igen!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.