Hejsan!

Ja, vad ska man säga? Mitt nät kajkade ur igår. Störning på drfitsystemet i mitt hus. Men nu funkar det! Är precis på språng mellan miljarder ärenden och en 18-års fest. Min kompis dotter fyller. Åh, den ljuva ungdomstid! Känner mig iofs skapligt med i matchen fortfarande. Nu har jag i alla fall fått reda på att jag tydligen är Kapha enligt Ayurvedisk tradition. Indisk medicin. Vääldigt gammal. Nu förstår jag varför jag aldrig är särskilt törstig te.x. Min kroppstyp innehåller redan så mycket vatten och olja att för mycket av dessa varor drar ner min långsamma matsmältning ännu mer. Hänger ni med? Nä. Precis som all annan vetenskap krävs djupgående studier för sann förståelse. Men deras system går ut på att man är olika kroppstyper för att göra det enkelt. Intressant! Ni kan gå in här och se; http://vedalila.se/?gclid=CIbStN-d2Z8CFQEM3godF0-AHQ

Nu! Fest! Detta underbara sätt att umgås med de andra i flocken! I love it!

party 2

Kommentarer