Adjöken fröken

Sista dan för mig. Har varit riktigt roligt att blogga för första gången!

Ikväll ska jag arbeta på min favvo restaurang Harvest Home på Bondegatan 50. Underbart par som äger krogen, underbart god husmanskost och trevliga gäster så det blir nog kul.  Nästa vecka ska jag spela in musik m brollan. Det är nästan det roligaste. Här kan ni lyssna på den skiva som jag skrev tillsammans med CajsaLisa Ejemyr ”Either way”.

Vi träffades mellan tagningarna när vi båda medverkade i serien ”Nya tider” för 100 år sen. Det blir ganska segt att vänta ibland så vi tog dit våra gitarrer och vips så bidde det en skiva. Coolt. Nästan ännu coolare är att Cajsa spelade in en bootleg låt av Neil Young och hans enda krav var att skivbolaget skulle skicka ett gäng skivor till honom, så jag vet säkert att min gamla idol har vår skiva. Dubbelt coolt om ni frågar mig. Kulturen bygger broar över hela världen. Everybody´s alone heter hans låt.

Farväl, adjöken tack o hej!

neil1

Kommentarer