Bättre sent än aldrig!

Boka snabbt biljetter till Matdesperat!

AV ALEXANDRA

Vilken succé för Matdesperat i Örebro igår! Vilken glädje och espri, allvar och lek, de fyra kvinnorna; Grynet Mollvig, 1,6:a, Mi Ridell, Paula Ternström
och Christin Mellner, 2,6:or, utstrålar! Texterna är av Carin Mannheimer, Karin Thunberg, Linda Skugge och Grynet som debuterar med den äran som sångtextförfattare. Såå bra och så snygg Grynet är, Och vilka vibrerande artister Mi och Paula är. Lena Söderblom har regisserat. Christin Mellner håller en kort resumé över kvinnans historia och vårt förhållande till mat och utseende som sedan texterna i showen bygger vidare på. Man hade velat höra mer… Den 12 feb drabbar Matdesperat Göteborg och sen den 20 februari är det dags för Luleå. Rusa till datorn och beställ via ticnet.se eller ring 077-170 70 70. Det är verkligen en höjdarföreställning. Titta också på svt den 8 februari kl 06.45, då är Matdesperat med.
I pressen läser jag att moderaterna nu vänder sig till oss kvinnor. Både unga och äldre ska få hjälp med stöd vid våld, och bättre pensioner, bland annat. Ja det var väl på tiden. De som ännu inte förstått att vi kvinnor är lika viktiga väljare som männen, tror jag oavsett parti kommer att få mycket stora problem nu när det är valår. Men bättre sent än aldrig!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.