Hallå där!

Var riktigt riktigt smart och tog med datorn till teatern. Var på premiär fest på Teater Giljotin igår. Tyvärr kunde jag inte se själva pjäsen eftersom jag spelade själv men den var tydligen skitbra. ”Silverfisken” – en fri scenisk tolkning av Sofia Rapp Johanssons gripande bok med samma titel.Gå och titta!

Vi har spelat matiné och ska på´t igen nu 20.30. Kul! Har så himla trevliga kollegor som jag kan sitta å hänga med i pausen. Nu har vi spelat sedan 26 december så pjäsen har satt sig och man känner sig allmänt avspänd. Jag har världens roligaste jobb. Tack Gud!

Det där feng shuiandet som jag gjorde i relations hörnet har redan börjat verka. Helt magiskt. Love love love. (Lyssna på världens finaste kärlekslåt)

Skickar med en länk till en rolig astro sida också. Där kan man t.ex. gå in på astro click travel och se hur man trivs på olika platser på jorden. Ha det gott gott folk!avatar-new-image3

Kommentarer