Happy Valentine

Happy Valentine!  Idag ska vi se till att ta hand om våra nära och kära. Ett sms, ett telefonsamtal, en present. Vår yngsta son bad mig köpa en speciell film som han hade tittat ut till pappa. Glad för initiativet köpte jag filmen utan att riktigt titta vad den handlade om förrän jag kom hem. Det är en scienes fiction film! Jag gick till sonen och frågade om han var säker på att det var rätt film jag hade köpt. (Han brukar nämligen inte titta på scienes fiction)    ” Absolut säker! Det var den filmen jag ville ha”, svarade sonen. ”Som du ville ha? Men, den var ju till pappa?! ”  ”Ja, men jag tänkte då kan vi ju vi se den ihop  och ha mysigt tillsammans, och så slipper jag att köpa den”.

Den här veckan och min bloggtid  går mot sitt slut, så även möbelmässan!

För er som inte hann dit, men kanske hade behövt nåt nytt kan ni ju alltid gå in på nätet och kolla in Bagge Design eller Mattsons möbler.

Ha nu en riktigt fin Valentines Day!

Tack för den här gången! Maria

Kommentarer