Det är en tuff värld där ute

AV ALEXANDRA

Ebba Lindsö var gäst hos oss på en salong med sin bok om makten och kraften att vara sig själv. Hon var mycket engagerande och inlevelsefull, överraskande varm, tyckte jag. Och det är en tuff värld, där ute.

Vi hade besök i helgen av vår nya ordförande i Tyskland. Det var dags att gå vidare och vi hade turen att i våras i Berlin träffa en kompetent kvinna som nu ska axla ansvaret. Det var intensiva möten i två dagar om allt. Vi måste revitalisera verksamheten och det är en utmaning. Det känns som att vi hittat rätt kvinna nu för 19.6 och sen har vi en yngre kvinna, som representerar 11.6, motsvarande 2.6 . Här hemma väntar bland annat stimulerande samarbete med Livstycket, för invandrarkvinnor. Vi ska besöka dem i Tensta och sedan se deras utställning på Nordiska museet. Och så ska vi till Göteborg med Salong för politiker nästa vecka. Maria Larsson och Åsa Torstensson kommer och Britt Marie Mattson ställer frågor deras olika roller och sina liv. Missa inte det, alla i den västra regionen.

Kommentarer