Vi är inte politiska – men vill gärna informera oss!

AV ALEXANDRA

Det är valår i år och vi håller Salonger med politiker. Det betyder inte att vi har blivit politiska aktiva, Vi är och har alltid varit politiskt obundna. Men vi tycker det är bra att informera oss. Det är intressant att få möta kvinnan i politikerrollen, oavsett partifärg, och få ställa frågor. För att få större chans att få sin fråga besvarat är det möjligt att skicka sin fråga i förväg till oss på ”info@1.6miljeonerklubben.com”.

Detta är inte på något sätt tänkt som ett politiskt manifest. Vi ser det som informativa möten, över hela landet! Det är ju politikernas beslut som påverkar vår vardag. Därför har vi inviterat alla partier att vara gäster på varsin salong. I Linköping hade vi 2 gäster redan den 21 januari; folkhälsominister Maria Larsson (kd) och biståndsminister Gunilla Carlsson (m). Nu den 25 februari ska infrastrukturminister Åsa Torstensson (c) och Maria Larsson intervjuas och få berätta om sin roll som politiker i Göteborg, den 1 mars är det Maria Wetterstrands (mp) tur i Stockholm och sedan väntar Jönköping 24 mars, Stockholm 21 april, Sundsvall 19 april och Malmö 19 maj. Förhoppningsvis blir det ännu fler salonger vartefter svaren från de kvinnliga politikerna kommer in! Passa på och informera er.
Varma vinterhälsningar Alexandra

Kommentarer