Dramatiskt i det lilla formatet

AV ALEXANDRA

Michael Nyqvist och Izabella Scorupco i filmen Änglavakt

Igår blev det en riktig helkväll med filmpremiär av Änglavakt, Mikael Nyqvists och Izabella Scorupcos film. En helt underbar annorlunda film, ingen action men dramatisk i det lilla formatet. Mycket engagerande, tyckte jag. Dessförinnan var jag på medaljutdelning. EU-parlamentarikern Anna Maria Corazza Bildt belönades på italienska ambassaden. Hon fick en utmärkelse för sina insatser att sälja det  italienska  må bra konceptet genom delikatesser utomlands. Till exempel här i Sverige! Vi vet ju, att Medelhavsdiet är det mest hälsosamma. Med bravur har hon lyckats med detta!
Efter filmen var det fest på Grand Hotels Vinterträdgård. Såå påkostat, bufféer, barer, underhållning. Allt som den största galapremiär någonsin! Vill verkligen  gratulera alla bakom filmen, som lyckats med detta projekt.

Kommentarer