Tony Irving naken i parken

Vad jag har letat efter mina bilder på en naken Tony Irving i parken.

När jag fotograferade Tony Irving och Kirsti Tomita till 2,6 miljonerskalendern var vi en blåsig vårdag i Hagaparken. Innan jag tar den riktiga bilden så testar jag blixt och det övriga ljuset, jag bad Tony ställa sig där bilden skulle tas, han var då redan ombytt el avklädd som gud skapade honom, någon blyg viol är han inte!

Men bilderna är borta, har någon stulit dem ( han så mkt trevlig ut, synd att inte Willy gick till final)

 

 Måste leta mer!!

 Bjuder på Carl-Jans skinkor istället. Denna man är lika spännande framifrån som bakifrån.

Silverfärgade skinntanga i borde finnas i var mans garderob.

En vanlig dag på jobbet med  den enastående komediennen  Pia Johanson golvad efter en tuff eftermiddag.

Blev mycket kladd med grädde, raklödder, strössel och jordgubbar den dagen

 

Kommentarer