Sugen på att visa sig i bikini

Modereportage med bilder på modeller som visar sommarens badtrender ser oftast alldeles fantastiska ut i magasinen, själv känner man sig sådär lagom sugen på att visa sig i bikini på någon strand. Men kära ni, det är bara piff och ljus som gör bilden, självklart ser modellerna oftast bra ut men mer som vanliga söta tjejer, innan proffsen gör sitt.

Samma modell med några timmar emellan och betydligt mer makeup

 Hade vi kvinnor en stab av medhjälpare som fixade hår och makeup flera timmar innan. En rejält stor guldreflexskärm som förgyllde huden + ett blixtljus på stativ lite snett uppifrån på stranden……är det inte lika svårt att se bra ut.

 Bara några minuter innan plåtning, blixt och enstor guldreflexskärm är vad som gäller på stranden 2010.

 

Jag, stylist Jessica och makeup artisten Josefin Berghult fotograferade på en otroligt vacker strand som heter Llandudno Beach den ligger strax söder om Kapstaden. Varmt i luften men iskallt i vattnet,  modellen kunde stå med fötterna i max ett par min i taget.

Kommentarer