Insida och utsida hänger ihop.

Hur glad och positiv är man de dagar när man har en riktigt dålig hårdag, fel kläder eller bara ser trött och glåmig ut?Jag märker en stor förändring på många av våra gör-om-mig modeller från att dem kommer till studion till att de går därifrån. Från vanlig och lite osäker till ovanligt vacker och full med positiv energi på en och samma dag.

Man kan verkligen förändra, förbättra eller helt förstöra sitt utseende med smink.

 

Dem jag fotograferar i ett ”Gör om mig” reportage är oftast kvinnor som inte hinner med sig själva eller inte vet hur de ska sminka eller vilken hårfärg som framhäver deras egna färger bäst.

Vill du vara med på något ”Gör om mig ” reportage och få proffs hjälp med make up, hår och styling.

Då jag arbetar för flera olika tidningar finns alltid behov av modeller till dessa jobb.

 Eller om du känner någon som inte hinner med sitt utseende och skulle uppskatta att få bli som ny över en dag, Maila då en bild och lite info om dig själv eller din vän till mig

angelica@starstudio.se

Kommentarer