Man får det man önskar

Jo jo. Det blev jag ju varse. Jag tyckte för ett tag sedan att det var lite stilla, lite långsamt och lite tråkigt. Jag gillar ju att ha att göra! Som ett brev på posten kom alltihop… Och då menar jag allt på en och samma gång.

Just spelar jag eldig spanjorska i komedin ”Omaka par” på Skandiateatern i Norrköping. (Välkommen dit nu sista helgen 9 och 10 april!). Samtidigt så regisserar jag ”Ronja Rövardotter” – detta fantastiska verk av Astrid Lindgren som man inte kan bli annat än ödmjuk över. (Premiär 28 maj – välkommen då också! First Camp – Kolmården) Och så har jag precis fått nysläppet av min barnbok ”Snårpan och den hemliga manicken”, fast nu på eget förlag. (Jo självklart. Varför inte starta ett eget förlag när jag ändå höll på??) Och nu har jag precis skrivit klart bok nummer två med Snårpan: ”Snårpan och argkudden” och den illustreras just i detta nu. (Och jag vet att när jag tror att jag skrivit klart så är jag inte klar.) Och sen faktiskt det roligaste av allt: Jag ska göra Kreativ Insikts barnkollektion. Detta fantastiska företag som jag älskar, vars budskap gör min själ lycklig. Att jag ska blir den första som får skriva deras ord istället för Carolina Gårdheim ser jag som den största ära man kan få. Just nu gör jag inspirationskort för barn som lanseras till Formex i augusti, men som ska vara klara i april.

Jo. Man får det man önskar brukar jag säga. Så nu lever jag som jag tjatar om. Jag undrar bara om någon har lite luft på flaska?

Bästa,
My och Snårpan

www.myblomqvist.com
www.snarpan.se
www.kreativinsikt.se
www.choppevent.se

Kommentarer