Godmorgon!

Åter i Sverige! Precis hemkommen från ett soligt och varmt Indien, Goa närmare bestämt. Sol, bad, läsning och jobbat med en föreläsning. Och oundvikliga magsjukan – förstås.

Nu hemma i ett välordnat och RENT Sverige ;-), men ett fullständigt kaos i mitt liv – posten ligger i högar. Mejl och sms ramlar in med allt som jag lovat och som jag försöker hinna, familj och vänner som borde ringas….Det är mycket – och ja, ni vet exakt hur det är.

Jag är nu igång med en ny säsong Dr Åsa som kommer att sändas under hösten.
Under gårdagen träffade jag en kvinna (Ann-Sofie Adolfsson) som skrivit en avhandling om hur hårt även väldigt tidiga missfall slår – något som kan vara svårt för utomstående att förstå, och något som sjukvården är dålig på att hantera. Det kommer i vårt program till hösten som handlar om GRAVIDITET och hur man ser till att fostret mår så super som möjligt under den tiden.

Idag bär det av till Uppsala där jag ska träffa Owe Wikström, som bla har skrivit Långsamhetens lov. Vi ska prata om hur det är att dö, och återvända till livet…. i vårt program Ge inte upp – bara för att du är död.

Kramar och vänliga hälsningar,

Dr Åsa 😀

Kommentarer