Piss på dig!


Är det nån mer än jag som skickar MASSOR av sms dagligen och har insett att kombinationen av långa naglar
och IPhone inte är det allra smidigaste? I så fall har ni säkert också upptäckt att bokstäverna ligger tätt och att det är lätt att det blir felstavat. Vissa bokstäver är dessutom mindre bra att de ligger nära varandra än andra, för stavar man ”Hej” fel så förstår man det lätt om det blir ”heh!” istället, att ordet inte är korrekt. Men sen finns det ord som byter betydelser pga en felstavning. Jag kommer i kontakt med detta dagligen, då jag ofta avslutar mina sms med ”Kram” eller ”Puss” till mina vänner. Problemet är att bokstaven ”u” ligger intill ”i”. Jag skickar vanligtvis mellan 20-30 sms/dag och är ofta stressad när jag skriver. Så var även fallet häromdagen. Jag skriver snabbt ett låååångt sms, för jag skriver ofta brevlånga sms, till en av mina vänner häromdagen. Avslutar med ”puss på dig” men precis när jag skickat det så ser jag att jag kommit åt bokstaven ”i” istället för ”u”. Avslutningen i sms:et blev alltså istället: ”piss på dig”. Behöver jag säga att jag snabbt fick skicka ett nytt sms omgående. 😉

Det blir en kort blogg i dag. Får just nu inte dygnen att gå ihop. Jobbar från tidiga morgonen till sent på natten och ändå måste jag varje dag boka om saker som jag inte hinner med. Jag har världens bästa jobb, men ibland är det svårt att hinna med allt man vill. I morgon är det en lång fotosession till skivkonvolut m.m. Tar nån bild där under dagen till bloggen. Nu ska jag rusa iväg till nästa möte och det kommer att vara full fart fram till kl. ett i natt och sen ska jag upp kl. 05.45 igen. Om det stämmer det här med ”skönhetssömn”, att ju mer man sover desto vackrare blir man, så får jag nog gestalta Odjuret i morgon på plåtningen. Hee! Puss till er alla……med ”u” och inte ”i”! 😉

Kommentarer