Jag tänker inte berätta vad Benke gjort!

Ombord på Silja Rock-båten till Helsingfors. Gigar sent i natt. Jag var ledig igår kväll. Vi åt en lång härlig middag och sen satt vi alla på nattklubben och kollade banden.

Här är jag med Mårten (trummor) i Easy Kit som jag ska giga med i kväll, min manager Nancy och Anne-Lie Rydé.

Vi såg Ian Hunter och Treat. De sistnämda var kanooooon! Här är jag och Anne-Lie med trummisen Jamie i Treat

Såg även min fantastiska väninna Anne-Lie Rydé uppträda och hon är ju alltid världsklass. Få är så starka sångmässigt och karismatiskt på scenen som hon är. Fullblodsproffs! Love her!

Har fått en super härlig svit här på båten. I korridorerna är det fullt party i var och varannan hytt. Verkar som om nästan hälften har tagit med sig egna cdspelare. Det dånar ut hårdrock- och deathmetal-musik från hytterna och deras dörrar står på vid gavel. Jag försöker smita förbi de mest högljudda partyhytterna, men gång på gång får nån syn på en och ropar: ”Nanneeeeeee, kom in hit! Vi har party här!” ”Nähä, har ni” svarar jag som jag inte har förstått det. De är dock så otroligt rara och roliga allihopa, så även om jag inte går in dit, så stannar jag upp och pratar med dem en stund. De har alltid nåt kul att berätta om varandra. ”Vet du vad Benke gjorde i går på discot?” ”Äh, lägg av. Berätta inte det” ropar Benke generat inifrån hytten, men naturligtvis kan inte hans kompis låta bli att skvallra högljutt för mig i korridoren om hur Benke gjorde bort sig i går natt. Inte så snällt gjort, men roligt åtminstone ur mitt perspektiv sett. Mindre kul för Benke, stackarn. 😉

Badrummet är också jätte fint! Trots att jag så ofta får bo jätte fint på hotell etc så blir jag aldrig blasé utan uppskattar det alltid lika mycket.

TOGATÅGET DEN 20:E MAJ!!!!!!!!!!!!!!

Den 20:e Maj går Togatåget till förmån för Alzheimerforskningen av stapeln i Kungsträdgården i Stockholm och vi behöver alla just din hjälp. Tillsammans ska vi försöka slå nytt världsrekord i Togatåg. Gå gärna in på hemsidan och läs mer om det:

www.togataget.se

Pelle Porseryd har tagit initiativet till det här viktiga insamlingen.

Alzheimers är en fruktansvärd sjukdom som drabbar många när de blir äldre. Det är inte bara den drabbade som lider utan även alla nära och kära. Det påverkar så mångas liv och därför är det så viktigt att försöka hitta en lösning på det, så det behövs mer pengar till forskning.

Världsrekordet

Nuvarande världsrekord är på 2166 personer. För att slå det måste vi alltså vara minst 2167 personer. Alla måste, iklädda vita togor, hålla ihop i ett tåg i minst 10 minuter. Rekordet kommer att övervakas av 4 oberoende kontrollanter.

Hålltider

16.30-17.30     Samling. Kungsträdgården

18.00              Världsrekordförsöket börjar

19.00              Världsrekordförsöket slutar

TOGATÅGET DEN 20:E MAJ:

Kom till Kungsträdgården någon gång efter lunch den 20:e maj. Senast kl.17.30. På plats kommer det att finnas ett TOGATÅGET tält där man kan registrera sig. När man gör detta så skall man uppge vilken del av tåget man vill stå i. Dvs vilket Lok man är där för att stödja och eftersom jag behöver erat stöd så är det alltså Loket Nanne ni gärna ska ansluta er till. 🙂

Uppställningsplatser för de olika tågen fungerar likt OS-invigningen. Varje Lok har en given plats där alla som vill representera just det loket samlas. Denna plats kommer att vara tydligt utmärkt med en ”studentskylt” samt att det kommer att finnas placeringskartor uppsatta i Kungsan.

Alltså. Man registrerar sig senast 17.30 vid något av Togatåget borden. Man får en biljett som man tar med sig till ”sin” uppställningsplats. Här växlar man in sin biljett mot en toga ( de har bara 3000 totalt så ta jätte gärna med egen toga om ni kan). Sedan sluter vi upp med alla andra och genomför rekordet.

SKÄNK 10:- TILL FORSKNINGEN. SÅ HÄR GÖR DU:

Alla som vill skänka pengar genom sms kan öronmärka sin gåva. Man skickar då TOGA mellanslag NAMN till 72970 så hamnar gåvan under just den personens del av insamlingen. Det kostar 10kr och behållningen går direkt till forskningen

Alltså, Skicka TOGA mellanslag NANNE till 72 970.

Nu ska jag gå och äta middag med Robin och alla de andra. Sen gigar jag i över 1 timme klockan 1 i natt. Så framåt 2.30 i natt har jag gigat klart. Silja Rock publiken är super häftiga och all deras energi ger mig så mycket adrenalin, så det gör inget att det blir så galet sent – jag har ju världens bästa jobb! 😉

Kommentarer