Konsert till kl. 02.30 på natten


NÅN SOM UNDRAR OM VI HAR ROLIGT TILLSAMMANS OCH

TRIVS ATT GIGA IHOP; ANNE-LIE, EASY KIT OCH JAG?

MED DET HÄR GÄNGET HAR MAN INTE TRÅKIGT EN ENDA SEKUND! 😉

Gigade strax efter kl. 1 på natten och var inte klara med spelningen förrän närmare halv tre på natten.
Anne-Lie Rydé gästade min show och bandet Easy Kit kompade oss. Wow – vilket gig. Jag trodde att folk skulle vara trötta så sent, efter 1,5 dygns partajande innan och lyssnande till massor av olika band, men så var det inte. Anne-Lie, som har gigat på Silja Rock även tidigare år, brukar säga att det här tillsammans med Pride-publiken är bland världens absolut bästa publik och jag förstår vad hon menar. Det var totalt fullpackat inne på det jätte stora discot, över 2000 pers och det var så mycket glädje och kärlek i luften under hela giget. Vi var alla fullständigt saliga av responsen.
Tack världens bästa Anne-Lie för ännu ett magiskt gig tillsammans, tack Easy-Kit för att ni alltid är fullkomligt glimrande att jobba tillsammans med och tack Silja Rock-publiken för att ni gjorde vårat gig i går natt så oförglömligt fantastisk!

Det här är min sista bloggdag på 2.6 milj.klubben. Tack alla ni som har följt den och vill ni fortsätta att följa min blogg

så finns den på min hemsida: www.nanne.se

Puss och kram och glöm inte togatåget den 20 maj! 😉

Kommentarer