Tidig morgonstund..

Ska iväg på inspelning om en stund med Förkväll.. hade ju inget internet igår kväll men tack och lov idag. Jag la mig riktigt tidigt och vaknade nyss. Så här tidiga mornar går bra nu när ljuset är tillbaks men annars är jag ingen morgonmänniska. Har tampats med morgonångest sedan jag var liten liten. Det här blivit lite bättre med åren ändå tycker jag. Igår blev det en del möten på förmiddagen. ”Klämde” in en långpromenad och la mig en stund under en vacker ek på Djurgården.

Så otroligt vilsamt att titta upp på ett träds grenar. För mig känns det alltid som om trädet kramar mig.. håller mig och skänker tröst.

Sedan blev det några härliga timmar i fåfängans tecken. Ett besök hos duktiga Annika på Akademikliniken. Hon sköter om min hy efter min syrapeeling. Jag gör ju sådana då och då för att hålla styr på mina fläckar i ansiktet (vitiligo) Ljuset dom använder är inte bara bra för det utan stimulerar också collagenet.. föryngrande.. härligt!
Ville så gärna njuta av lite skön massage i mitt ansikte så jag ringde till Revivekliniken och frågade Emelie som hade en ”lucka”. Revivekliniken och Akademikliniken på en dag… oj oj oj.. toppbehandlingar. På Revivekliniken på Karlavägen arbetar Emily.. och jag ljuger inte om jag säger att hon har magi i sina händer.. så otroligt begåvad. Dessutom är hela gänget superproffs och kliniken den bästa i Stockholm. Jag rekommenderar bägge ställena.

Vidare till nytt möte med en kund och sen var det plötsligt kväll igen.. Åt middag på Indian Palace med min väninna Tottan, hennes son och mina två älsklingar, Lucas och Nicole. Bägge mina två barn ska till Los Angeles och plugga.. Nicole åker om 2 veckor och Lucas i augusti. Jag får panik!! Jag längtar ju efter dom när jag inte sett dom över en helg.. hur ska detta gå?  

Den 20:e är jag ju bortrest på min lilla semester, dock inom Sveriges gränser.. fast jag funderar på att vara i stan den dagen om jag kan. Jag vill nämligen så gärna gå i Togatåget som uppmärksammar forskningen för Alzheimer. Min mor drabbades och gick bort i det så det ligger mig varmt om hjärtat. Jag ska försöka..

I övrigt ska jag ta hand om min stress… yoga och vila.. hoppas också att jag kan få börja gå hos en kvinna som är coach och terapeut. Hon heter Charlotte Norell och verkar så fantastiskt duktig och härlig. Vis och livserfaren. Hon ska få hjälpa mig med min stress och min oro. Två onda ting som sliter och åldrar en kvinna i förtid. Hon ska få lära mig att sätta gränser. http://www.passionofheart.com/

Livet är underbart men det ska vårdas ömt också.. för det går fort och vi måste vara rädda om oss och varandra. Jag närmar mig 50.. Det här med stress.. inte bra och ännu sämre i min ålder.. och uppåt… Var rädda om er

Ps. I min kamera har jag massor av bilder från igår.. men för att inte STRESSA och för att hinna i tid till inspelningen idag så laddar jag över dom och de bilder jag tar idag under dagen till kvällen istället.. Nu ska jag hoppa in i duschen.. (varför säger man ”hoppa in”) ha ha.. nej! jag ska gå in i duschen. Kram!

Kommentarer