Så mycket spännande som väntar!

AV ALEXANDRA

vår politikersalong i Malmö blev en uppsluppen och som vanligt väldigt trevlig tillställning, detta trots att vår biståndsminister Gunilla Carlsson i sista stund tvingades lämna återbud. Heder åt professorn i måltidskunskap, Maria Lennernäs expert på kost och hälsa och vår infrastrukturminister Åsa Thorstensson som gav oss en sådan trevlig kväll på Operagrillen.

Nu väntar tre riktigt spännande och intressanta evendemang. Först har vi ju Togatåget i Kungsträdgården här i Stockholm. Hela dagen pågår aktiviteter med hälsa som gemensam nämnare. Bland annat kommer professor Jon Kabat Zinn och lär oss att meditera, det är vårt nya universalmedel! Missa inte det. Och kan ni inte komma så sms-rösta. Se min förra blogg. Nästa vecka hålls ett riktigt spännande inspirationsseminarium i Umeå onsdag 26 maj. Då kommer bland annat den mycket intressanta forskaren Fredrik Ullén att prata om vår skapande hjärna. Han är inte bara forskare i neuropediatrik vid institutionen för kvinnors och barns hälsa. Han är också professionell pianist! Han studerar bland annat hur rytmer påverkar hjärnan och han jobbar med barn med ADHD.

Det behöver inte vara Drottning Victorias krona - men ta gärna på dig en fin, roligt eller kreativ hatt när du kommer till vårfesten den 27 maj.

Dagen efter, torsdag 27 maj, är det då äntligen dags för vår underbara vårfest – med hattparad! Platsen är Haga forum vid vackra Brunnsviken i Stockholm. Gräv i garderoben eller skapa en ny. Ta vad du har. Uppfinningsrikedom lönar sig. Vår eminenta jury utser kvällens roligaste, mest fantasifulla och elegantaste hatt! Vinn en weekend för 2 eller en resa till Budapest, konstglas från Orrefors och andra fina priser! Dessutom lår oss Maria Llrena, den färgsprakande artisten från Kuba, som älskar huvudbonader, att knyta turban till vardags och fest och Magdalena Ribbing kommer och pratar om ringar, ämnet i hennes senaste bok.

Välkomna!

Kommentarer