Kom och gå i mitt Togatåg imorgon! (Och glöm inte sms-rösta)

AV ALEXANDRA

Så här såg det ut vid ett Togatåg i Nya Zeeland för några år sedan, imorgon slår vi nytt världsrekord i Stockholm!

Var med och gör ett världsrekord, stöd insamlingen till alzheimerforskningen och delta i en kul efterfest med massor av kändisar och artister. Allt på en gång. Och allt dessutom gratis imorgon i Kungsträdgården i Stockholm.

Alzheimer berör oss alla. Forskningen behöver mer pengar för att hjälpa de drabbade och komma närmre lösningen på varför så många drabbas.  Imorgon torsdag 20 maj genomförs en stor manifestation och insamling för Alzheimerforskningen här i Stockholm. Kom till Kungsträdgården mellan kl 17.30 och 20.30 och hjälp oss genomföra ett världsrekord i Togatåg! Drapera dig i ett lakan, du får ett när du registrerar dig om du inte har med eget. Registreringen öppnar kl 16. Det kostar ingenting att delta i Togatåget. Pengarna som  samlas in kommer från företag som sponsrar och från frivilliga gåvor. Alla kostnader för arrangemanget är finansierade i förväg. Därför går alla insamlade pengar och alla sponsorpengar oavkortat till Alzheimerfonden, (läs mer på www.alzheimerfonden.se)

Ett 35-tal kända personer kommer att fungera som ”lok” till tåget. Det gäller att få så många som möjligt i sitt tåg så kom till Kungsan och gå med mig!! Jag står med en skylt med min bild och mitt namn. Adam Alsing, som är kvällens konferencier, kommer att hjälpa till så du slussas rätt. Minst 2 168 personer iförda vita togor som håller samman under tio minuter medan tåget rör sig fram behövs för att vi ska slå världsrekordet. Visst klarar vi det! Visst vill du bidra till att alzheimer kan stoppas.

Ni kan också rösta på mig. Gå in på www.toga.taget.se. På kändissidan hittar du alla oss som ställer upp som ”lok” i Togatåget. Sms:a TOGA mellanslag ALEXANDRA till 72970. (TOGA ALEXANDRA) Då stöder du mig, dvs 1,6, i kampen om vem som får in flest sms. Sms:et kostar 10 kronor och hela behållningen går till Alzheimerfonden! På denna sidan kan du också läsa hur man knyter en toga och allat annat kring evenemanget.

Vi ses i morgon!

Kommentarer