Tisdag 1/6 2010

Har ni hört talas om jordens bästa affärsidé, Hungerprojektet?
Istället för att skänka pengar så investerar du istället i människornas driftighet och idérikedom. Man ger dem chansen att se sin egen potential och då kan de förändra sina samhällen – en gång för alla. Att hjälpa hungrande människor att hjälpa sig själva helt enkelt. De finns i 13 länder hittills och gör SÅ mycket nytta. Träffade VD för Hungerprojektet Åsa Skogström Feldt häromveckan, som berättade om hur de arbetar. Se www.hungerprojektet.se
Klockrent! Verkligen värt att stödja!!!!!
Ha en underbar dag!

Kram mi

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.