Vi behöver fler invandrarkvinnor med oss

V ALEXANDRA

Besökte en konferens på den vackra Folkhögskolan på Lidingö. Temat var Respekt och tolerans på denna Dialogkonferens. Det blev mycket inspiration och tänkvärt, både under föredragen, diskussionerna och samtalen vid lunchen och kaffet. Vi har ju tre områden som vi koncentrerar oss på i 1.6 och 2.6, förutom att sprida kunskap och inspiration vi också, och det är att få fler invandrarkvinnor att vara med och kunna ta del av alla de intressanta program vi bjuder in till. Att nå de yngre kvinnorna som verkligen behöver stöd och råd om hur de kan få sitt livspussel att gå ihop. Och att bygga ut vårt nätverk med kontaktkvinnorna runt om i landet. Vii behöver träffas oftare, diskutera med varandra, dela erfarenheter och skratta tillsammans.

Sen är det en utmaning att försöka starta upp i Norge och att bygga vidare i Tyskland. Den nya ordföranden har vi hittat och träffat, och lärt känna och det kännas verklige spännande.

Nu arbetar vi för ett informativt och stimulerande Almedalen som börjar med vår Hjärtgolf ”Go red Golf” den 5 juli påVisby GK

och sen seminarierna den 6:e och 8:e juli. Alla programmen är öppna för alla, men vi hoppas ju att de som deltar blir medlemmar. Det lönar sig att bli medlem. Från och med den 1 juli kostar det bara 100 kronor för resten av året, så gå med!! Bjud in dina vänner och din familj. Vi har så många intressanta, roligt och spännande aktiviteter på gång ständigt. Den 31 augusti är det Hjärtgåing-Tjejgåing- i Stockholm på Gärdet kl 17. Anmäl dig och ditt företag eller dina kompisar. Det blir dans, uppvärmning med Blossom, fina priser i lotteri och tipspromenad och du kan rådfråga hälsoexperter om vad du vill – gratis! Ja det är exempel på vad som kommer att hända framöver. I resten av landet blir det också Hjärtgåing-Tjejgåing i 13 städer Håll ögonen öppna för inbjudan som kommer snart.

Kommentarer