Är du lycklig, eller bara nöjd med tillvaron?

AV CAMILLA

Att vara lycklig är ett jobb.  Verklig lycka måste du hela tiden jobba för. Som att gå på gym och träna dina lyckomuskler. Men hårt slit ger resultat, berättar fd advokaten och författarinnan Gretchen Rubin i dagens avsnitt i Svenska Dagbladet synnerligen intressanta artikelserie  om just lycka och positiv psykologi.

Hon hade ”allt” i sin tillvaro. Bra jobb, god ekonomi, trevlig man, välartade barn… Men saknade känslan av verklig lycka. Läs den fascinerande artikeln om hur vi faktiskt kan jobba oss till att bli lyckligare.

Så som Gretchen Rubin kände sig känner många av oss i en tillvaro som bara snurrar. Intressant är också hennes tre bästa tips för att bli lyckligare: fler vänner, mer sömn och mer sång!

Läs, och börja träna dig lycklig.

Kommentarer