Grattis Saana! Årets bästa kvinnliga ekonom på Handelshögskolan

Saana Azzam, Best Female Economist of the Year!

AV ALEXANDRA

Best Female Economist of the Year är ett etertraktat stipendium för bästa kvinnliga ekonomistuderande på Handelshögskolan i Stockholm. Det delades ut igår på Confidencen för tionde året. Det blev en begåvad, socialt också, vacker kvinna Saana Azzam, en begåvad (även socialt) och vacker kvinna blev den lyckliga vinnaren av stipendiet. Initativtagaren till stipendiet är framgångsrika affärskvinnan Barbro Ehnbom, som själv gick Handels en gång och just därför, efter en lyckad karriär i NewYork
kände behovet av att hjälpa yngre kvinnor på väg till en karriär.

Jag agerade M.C. dvs konferencier, och Kjerstin Dellert var Prima Donna Assoluta. Hon är ju alltid kvällens värdinna. Och i går sjöng hon dessutom, ”Someday he´ll come along. The man I love”, det blev en magisk kväll. Kvällen innehöll allt det vi behöver för att må bra.

Kjerstin är ju med i Kärntruppen sedan starten av 1.6. Musik, skönsång och sedan mingel och muntrationer. Vilken lyckad kväll i denna härliga historiska miljö. Besök Confidencen i Ulriksdal, en 1700-tals teater, faktiskt lite äldre än Drottningholmsteatern

Kommentarer