Lena Ph:s låt?

Då:

Han följde med till receptionen och betalade rummet. Jag var livrädd att han skulle be om att få följa med upp på rummet. Det var väl bara det som skulle fattas denna intressanta afton! Men tack och lov så sa han bara god natt och sa att han skulle höra av sig nästa dag så vi fick bestämma hur vi skulle gå vidare med min karriär.
Jag var totalt förvirrad och visste inte längre vad som var sagt! Skulle jag bara få sjunga eller måste jag göra allt det andra ändå?! Jag visste faktiskt inte.

Jag kastade mig på telefonen och ringde först hem till min kille, sen mamma o pappa. Jag ville ju inte oroa dem med vad jag gått igenom denna kväll. Jag visste ju faktiskt inte vad som väntade heller. Tänk om allt skulle bli fantastiskt och allt detta varit en prövning för att se var jag stod.
Jag ljög väl inte direkt men utelämnade en massa fakta för att uttrycka det milt!

När jag lagt på ringde det i telefonen och det var han!
Han var stolt att jag pratat så länge i telefonen med mina nära då han förstod att jag pratat om honom, som han sa!
Sen berättade han vilken fantastisk man han var som inte hade bett om att få följa med mig upp på rummet, vilket han hade kunnat göra om han hade varit den typen!
Han underströk återigen att de jag ev kunde tänkas måsta vara extra trevlig mot inte var han och inte nån annan gubbe heller. Det kunde snarare vara unga snygga killar sa han återigen!

Inte min grej!

Jag sov inte mycket den natten och mina berömda ”det här känns inte bra i magen-vibbar” gjorde sig påminda. Jag åkte hem nästa dag och tyckte Sundsvall var underbart. Spiesresor där jag jobbade var underbart. Min kille var underbar!
Det där med artisteri var kanske inte min grej ändå.

Sen ringde han igen och ville att jag skulle komma till Stockholm en gång till. Lena PH hade ju också varit med i melodifestivalen med ”Om igen”. Hon ville inte göra utlandskarriär, så de tyckte att jag skulle passa istället med en engelsk version på hennes låt. Här måste jag understryka att detta var vad han sa, det kanske inte fanns nån sanning i det överhuvudtaget!

Jag flög återigen till Stockholm och han hämtade mig på Arlanda. Denna gång hade jag fått order om att ta med en resväska med en massa kläder eftersom jag skulle fotas i samband med inspelningen.
Vi satte oss i bilen för att åka in till studion i Stockholm, men helt plötsligt svängde han av vägen och styrde kosan mot Göteborg istället!!!
Han sa att han bokat en bättre studio i Göteborg med kanonproducenter!

Ja vad skulle jag säga!
Jag satt ju liksom där jag satt i bilen och började ana oråd igen…

Nu:

Idag sitter  jag och känner mig dels glad för att jag har så många nya idéer och projekt på gång som jag vill genomföra (för många idéer för mitt eget bästa säger de närmaste!), dels rasande eftersom jag tycker att det är så mycket som är orättvist i världen!

Men om jag börjar med min ”lilla” värld bla som kvinnlig företagare, så kan jag konstatera att det inte är lätt och på inga sätt rättvist! Men det ska jag utveckla en annan dag.

En annan sak som jag har funderat mycket på är Jantelagen!

Jag har tröttnat på att följa den lagen och bestämt mig för att bli brottsling! Jag började med att sätta flera bilder på mig själv på min lilla bil (som för övrigt är den enda tingest jag någonsin tyckt riktigt mycket bra om:), och ibland har jag tom haft med en bild på mig själv i mina annonser. Hujeda mig, snart blir det väl fängelse!!!

Ja detta ska jag nog också utveckla nån dag framöver. Skulle vara kul att höra om någon av er har nån erfarenhet av denna ”lag”?

Kram Susanne

Kommentarer